Популярна українська співачка, колишня героїня романтичного шоу "Холостячка" Злата Огневич прокоментувала дуже сильний вчинок Макса Барських.

Відповідну публікацію Злата Огневич розмістила на своїй сторінці в Instagram в розділі Stories.

"Я можу тільки уявити суму роялті, яку Макс втратити. Але! У цьому світі є цінності, дорожче грошей. Цікаво, як вчинять інші. Розумію, що вибір – він лише вибір однієї людини. Але, все ж. Це сильно Макс Барських", - підписала відеозвернення Злата Огневич.

На відео чітко можна почути, що Макс Барських сказав, що він офіційно забороняє слухати його музику по всій території російської федерації. У тому числі всім телеканалам, фільмам і радіостанціям він заборонив крутити його треки.

Сторіс Злати Огневич
Сторіс Злати Огневич

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Крім цього, український артист заявив, що розриває всі контракти з росією.

Також у своєму сторіс Залата Огневич заявила, що вражена таким сильним рішенням Макса Барських.

Сторіс Злати Огневич
Сторіс Злати Огневич

"Я до глибини душі вражена вчинком Макса Барських. Величезна повага. Роялті - це грошова винагорода артисту за його контент. Топовий артист СНД - це десятки тисяч доларів. Але є речі набагато сакральніші, ніж зелені папірці", - підписала своє звернення Злата Огневич.

Сторіс Злати Огневич
Сторіс Злати Огневич

"Зло в підсумку буде покарано", - підсумувала Українська знаменитість.

Нагадаємо, що Злата Огневич показала, про що мріють українці під час війни.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Злата Огневич розповіла про свою найбільшу мрію.