Відомий український блогер і ведучий тревл-шоу "Орел і Решка" Антон Птушкін записав відеозвернення до своїх фанатів, зокрема росіян. Нове відео він назвав "де я був 8 років".

Телеведучий зізнався, що він родом з Луганська. І в 2014 році, він разом з родиною змушений був покинути рідний дім. Птушкін зізнається, що з тих пір, як в місто заїхали люди на військовій техніці, будь-які спогади про Луганськ викликали у нього тільки біль.

" Луганськ - це мій будинок, який в 2014 році у мене забрали. У вас коли-небудь забирали дім?"- поставив Він питання.

Антон Птушкін, скріншот
Антон Птушкін, скріншот

Антон, як і безліч українців - російськомовний. Але, за роки життя в Києві він жодного разу не зіткнувся з відкритою агресією на свою адресу. Ведучий зазначив, що все що росіянам говорять з екранів телевізора - брехня.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

" За 10 років життя в Києві, це я вам точно скажу, неонацистів набагато простіше побачити на федеральних каналах, ніж на вулицях столиці України. Міфи про утиски російськомовного населення України і про фашистів при владі – це брехня, яку тисячу разів повторили російські ЗМІ. Але від цього вона не стала правдою, а залишилася брехнею. Цією брехнею зараз намагаються виправдати захист російськомовних жителів Донбасу бомбардуваннями Харкова і Маріуполя", – констатує блогер.

Антон Птушкін, скріншот
Антон Птушкін, скріншот

Антон Птушкін розповів, що всі ці 8 років, поки в Україні йде війна він не мовчав, а подорожував світом і розповідав про нього і показував його людям. Він хотів, щоб всі його фанати побачили, який прекрасний світ, і як можна розвивати свої навіть маленькі території, а не захоплювати інші. А головне - він хотів надихнути інших людей подорожувати і пізнавати світ.

Тепер, припускає він, ціле покоління росіян, можливо, ніколи не вийде за межі Росії і буде жити з клеймом цієї війни.

" Україну ця війна зробить ще сильнішою і вільнішою. Але за це ми, швидше за все, заплатимо нескінченно високу ціну. Що буде з вами – вирішувати вам", – сказав він.

Нагадавши, Злата Огневич кількома словами розкрила всю суть Росії: самі роблять, а звинувачують інших. Співачка розкрила всю суть Росії в одному реченні

Також Знай писав, російська журналістка в шоці, куди поділися її податки на армію: "тільки курей красти здатні". Божена Ринська не змогла стримати емоцій

Раніше Знай повідомляв, Оля Полякова пояснила, чому не потрібно сумніватися в перемозі України: "Карлик не вірив, що ми на таке здатні"