Російський репер Фейс (справжнє ім'я — Іван Дрьомін), який підтримав Україну, заявив, що більше не приїде в росію і не даватиме концерти в цій країні.

Репер вибачився перед народом України, і закликав російську владу припинити війну. Про це репер Фейс написав на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

" Перша річ: я закликаю нашу державу і армію одуматися і припинити руйнування міст і життів на території братнього народу. Друга річ: я прошу вибачення у всього українського народу, за ті страждання, які заподіяла вам наша країна", - зазначив він.

Репер Фейс, скріншот
Репер Фейс, скріншот

Також Фейс розповів, що покинув територію Росії, і більше не виступатиме в цій країні. До того ж повертатися в РФ репер теж не збирається.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Репер Фейс, скріншот
Репер Фейс, скріншот

"Мене як російського артиста тепер практично не існує, як (російського - ред.) громадянина теж. Я більше не збираюся платити податки в росію, я поїхав і більше не приїду в росію, я більше не буду давати концерти в росії. Коли-небудь, Росія стане гідною державою, з людьми, у яких сучасний і розумний менталітет, але сьогодні це, на жаль не так", - заявляє репер.

Нагадавши, Oxxxymiron проведе благодійні концерти, щоб зібрати гроші для українських біженців.Концерти відбудуться в Туреччині

Раніше Знай писав, зірка тревел-шоу "Орел і Решка" Антон Птушкін записав відеозвернення до росіян: "у вас коли-небудь забирали будинок?"

Також Знай повідомляв, російська журналістка в шоці, куди поділися її податки на армію: "тільки курей красти здатні".Божена Ринська не змогла стримати емоцій