Після того, як 24 лютого росія вторглася на територію України, всі українці об'єдналися заради спільної перемоги. Поки ЗСУ та добровольці мужньо боронять країну у гарячих токах, інші намагаються допомогти один одному, хто чим може.
Так, і учасник популярного шоу "Холостяка" Олексій Тригубенко взявся допомагати своїм землякам. На своїй особистій сторінці у соцмережі Instagram він повідомив, що може надати авто тим, хто хоче виїхати до західних областей України.
Тригубенко зазначив, що цією послугою можна скористатися безкоштовно. Однак тим, хто хоче евакуюватися потрібно буде забезпечити автомобіль пальним.

Скріншот допису
Скріншот допису

"Якщо вам потрібне авто, щоб дістатись до заходу країни - можемо надати безкоштовно. Вам треба тільки забезпечити себе пальним. Авто знаходяться в Києві та Дніпрі. Залишити можна: Львів, Ужгород, Чернівці. БЕЗКОШТОВНО. Водіям треба мати права категорії "Б", - зазначив Олексій Тригубенко.

Для того, щоб детальніше дізнатися про цю допомогу, Олексій Тригубенко радить звертатися до нього в особисті повідомлення.