Відома блогерка, яка здобула популярність завдяки зйомкам в серіалі "Школа" Оля Шелбі (Ольга Шевченко), звернулася до своїх фанатів в Росії, і закликала їх не мовчати.

Відповідний пост з'явився на сторінці молодої актриси і блогерки в соцмережі Instagram.

Оля Шелбі закликала росіян не мовчати, і боротися хоча б за своє майбутнє, адже при такому уряді країну чекає крах.

Скріншот поста Олі Шевченка
Скріншот поста Олі Шевченка

"Росіяни. Може ви почнете боротися за себе і майбутнє своїх дітей? Хоча б за себе. Ми живемо в бомбосховищах і бачимо як наші міста намагаються зрівняти з землею. Стільки болю я ніколи не відчувала. Біль, страх і сльози. Це те, що відчуває моя країна останні дні. Коли від кожного повідомлення від рідних завмирає серце", - зазначила дівчина.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Знаменитість зізналася, що вона разом з сім'єю все життя говорила російською мовою, але ні жодному українському місті її ніхто ніколи не притискав за це. Оля розповіла, що вільно могла говорити російською, як у Харкові так і у Львові, і ніяких нерозумінь не було.

Фото зі сторінки Ольги Шевченко
Фото зі сторінки Ольги Шевченко

" Тут моя сім'я. Мої рідні. У нас був тур по 27 містах України приголомшливим містам! Улюблений Харків, Чернігів, в якому пройшла половина мого дитинства. У мен є аудиторія Росії. І досить велика. І я знаю, вам не все одно!",- підсумувала вона.

Нагадавши, Потап не зміг стримати емоції через чергову маячню Росії:"Свино-Собаки". Потап емоційно відреагував на чергову російську вигадку

Раніше Знай писав, Оля Полякова пояснила, чому не потрібно сумніватися в перемозі України: "Карлик не вірив, що ми на таке здатні"

Також Знай повідомляв, Анатолій Анатоліч показав, як окупанти відбирають дитинство у Його Сина і маленьких українців: "ніхто не має права"