Оля Фільова і Аліна Гросу записали кумедне відео, мабуть, щоб трохи розрядити обстановку, яка склалася в Україні через російське вторгнення. Ролик опублікували в tiktok на сторінці fileva _ _ oli.
Українські співачки Аліна Гросу і Оля Фільова вирішили трохи відволіктися від негативних новин, які українці бачать у стрічці вже більше двох тижнів. Виконавиці влаштували танці під одну з пісень Олі Фільової.

Скрін tiktok
Скрін tiktok

Гросу на відео постала в шкіряній спідниці, колготах і спокусливій блузці. Оля Фільова позує також в довгій спідниці і блузці червоного кольору. Обидві співачки плавно і в "унісон" повторюють рухи в кімнаті якоїсь квартири, дуже схожою на хрущовку.

Раніше Знай писав, "терміново потрібна допомога!": Віктор Павлік заявив, що легендарний український композитор Ігор Поклад пропав зі зв'язку. Ігор Поклад і його дружина в поганому стані не можуть вийти на зв'язок.

Також ми писали, дівчина, яка постраждала під час бомбардування пологового будинку в Маріуполі, стала мамою: залишається в рідному місті під обстрілами. У місті немає опалення і його продовжують бомбардувати.

Нагадаємо, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу. Артистка стала музичним послом України у світі. Продовжить збирати по Європі гроші для української армії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще