Відома українська ресторатор і суддя "МастерШеф. Битва сезонів" Ольга Мартиновська поділилася спогадами про мирні дні. Ролик вона опублікувала на своїй сторінці в TikTok.

Ольга Мартиновська вирішила згадати мирні і спокійні дні в Україні. Вона опублікувала архівний ролик, який був зроблений ще влітку на природі, біля річки.

Ольга Мартиновська, фото з instagram
Ольга Мартиновська, фото з instagram

Зірка "МастерШеф" влаштувала запальні танці під дощем. На ній спокусливе плаття чорного кольору. Ольга Мартиновська плавно рухається під музику то стоячи на піску біля води, то на камені.

Ролик вийшов дуже веселим і душевним. Таким чином ресторатор вирішила трохи розбавити новини в стрічці про війну в Україні і тим самим відвернути користувачів мережі.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку
Показати ще

Раніше Знай писав, Наталя Могилевська ледве стримала сльози, згадуючи українців, що ночують в метро:"не можу згадувати наші обійми". Співачка згадала, як ходила до людей в метро, щоб обмінятися підтримкою в цей важкий час.

Також ми писали, улюбленець українців Віталій Кім зізнався, що росіяни вже відмовилися йти проти воїнів ЗСУ: хочуть жити. Окупанти не хочуть воювати, але не можуть повернутися, адже їм загрожує розстріл.

Нагадаємо, Тарас Тополя з "Антитіл" зарядив українців на перемогу словами Тараса Шевченка:"за вас правда, за вас сила і воля свята".