Відома українська співачка і учасниця шоу "Холостячка" Злата Огневич написала, що думає про Росію і її народ. За її словами, ця країна проклята і більше схожа на лепрозорій. Про це вона заявила на особистій сторінці в Instagram.

"Ізгої і проклятий народ. І країна ваша-лепрозорій. Ось ви хто, росіяни. Після всіх звірств і болю, який ви заподіяли моєму народу і рідній Україні... у мене вже немає сил виправдовувати навіть ту незначну кількість людей, що залишилося на території помийної ями під назвою Росія. Ви всі для мене - єдині, і так, я маю на це моральне право", - впевнена Злата.

Вона також розкритикувала росіян за те, що речі і соцмережі виявилися для них важливішими, ніж життя інших людей, в тому числі і їх співвітчизників.

"Поки є бутерброд в холодильнику— вам ОК. Це дно колись великого і сильного народу. Я б померла від ганьби або покинула країну на вашому місці. Але, на щастя, я на своєму місці, в Україні. Я проклинаю всіх і кожного, хто мовчав і зберігав нейтралітет. І мені не соромно, і я не хочу бути толерантною сьогодні. Це страшні слова, але вони — щирі», - додала співачка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"Немає прощення цим нелюдям!! Вони вже на дні давно! Україна відновиться і розквітне!", - впевнені коментатори.

Раніше Знай писав, Ксенія Собчак обурилася, чому санкції проти РФ "б'ють" по мирних жителях: українці в підвалах її вгамували. Журналістка заявила, що санкції не повинні поширюватися на простих росіян.

Також ми писали, Катерина Кухар показала " загрози "для Путіна в особі маленьких малюків, які померли через обстріли:" які ще є питання?".

Нагадаємо, Злата Огневич кількома словами розкрила всю суть Росії: самі роблять, а звинувачують інших.