Відома українська блогерка, дружина співака Віктора Павліка Катерина Репяхова звернулася до представників ЄС та НАТО з закликом зупинити путіна.

Катерина Репяхова показала шматок карти у своєму блозі в Instagram. Вона демонструє наскільки близько завдані удари розташовані до кордону з Євросоюзом.

Дівчина розповіла, що сьогодні російські крилаті ракети бомбардували Міжнародний миротворчий центр, який розташований за 40 кілометрі від Львова і за 20 кілометрів від кордону з Польщею, з ЄС та НАТО.

Катерина звернулася до Джо Байдена, Єнса Столтенберга.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ви розумієте, що війна ближче ніж ви собі уявляєте? Росія вже на вашому кордоні.
У вас є винищувачі, які можуть захистити наше небо. І коли я кажу "наше", то маю на увазі не лише українське. Бо вже зовсім скоро ця війна може втратити приставку російсько-української.
Зупиніть війну! Допоможіть нам закрити небо Європи!", - закликала Катерина Репяхова.

Нагадаємо, під час бомбардування в ніч з 12 на 13 березня, Міжнародного миротворчого центру, 35 людей загинуло, а 134 отримали різного ступеню поранення.

Нагадаємо, раніше Чехова поплакалася за своїм колишнім життям та закриттям Instagram у росії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лілія Ребрик розповіла про болючі питання для дітей під час війни.

Також "Знай.ua" писав, що Соломія Вітвіцька розкрила найбільший страх полонених російських льотчиків.