Стало відомо про те, що біатлоністка збірної України Анастасія Меркушина вирішила піти в Збройні Сили України. Змінила спортивну гвинтівку на автомат.

Вона записала відео, в якому розповіла, що тепер буде не в спортивній, а у військовій формі. Все це через повномасштабну війну, яку розпочала Російська Федерація проти України.

Багаторазова призерка також змінила спортивну біатлонну гвинтівку на бойовий автомат.

Ролик з'явився на сайті Держприкордонслужби, і там спортсменка розповіла, що тепер настав її час захищати жовто-синій прапор, який до цього неодноразово піднімався на її честь на змаганнях.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Зараз весь світ розфарбований в жовто-блакитні кольори. Наш прапор став символом свободи і незалежності. Кордоном-між миром і війною. А я з гордістю ношу звання молодшого лейтенанта Державної прикордонної служби України", - заявила Меркушина.

Не можна не відзначити, що за свою кар'єру вона двічі ставала чемпіонкою світу з літнього біатлону. Також, неодноразово вона брала участь і займала призові місця на чемпіонатах Європи.

Олімпійська чемпіонка - 2014 родом з Сумщини і дуже переживає за свій роздирається війною Регіон.

Не можна не відзначити факту, що на боротьбу з окупантами стало багато публічних особистостей, серед яких і самі спортсмени. Наприклад, баскетболіст Олександр Волков, боксери Олександр Усик і Василь Ломаченко, і так далі.

Нагадаємо, що добірка онлайн-сервісів, яка допоможе знайти шлях для евакуації українців

Раніше повідомлялося, що зтало відомо, де зараз знаходиться Ані Лорак-втекла з Росії, не чекаючи "залізної завіси"

Також, Ксенія Мішина показала, як до неї "пристав" друг Путіна Олександр Лукашенко