У соціальній мережі розмістили дуже важливу інформацію, яка може допомогти Україні в такі важкі часи. Відомий американський підприємець, один з найвпливовіших і найбагатших людей на планеті Ілон Маск зробив дуже серйозну заяву.

Відповідну публікацію розмістили у всіляких ЗМІ.

Вже всьому світу відомо, що 24 лютого о 5 ранку росія пішла війною на Україну. Агресивним і бездушним окупантам дали наказ вбивати мирних жителів, дітей і жінок.

Через те, що український народ і ЗСУ виявилися занадто сильними для путінської армії, він вирішив дати наказ скидати бомби на українські міста, знищуючи школи, садки, пологові будинки та лікарні.

Через справжній тероризм з боку путіна, весь світ став на бік України і всіма способами допомагає нам у війні проти росії.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Скріншот поста Ілона Маска
Скріншот поста Ілона Маска

"Ілон Маск:" я викликаю Володимира Путіна на поєдинок. Ставка-Україна"", - підписана публікація в мережі.

Важливо нагадати, що Ілон Маск володіє неймовірними ресурсами і мільярдами доларів. Він не може обійти Україну стороною і пішов на відчайдушний крок – викликав путіна на поєдинок.

Ілон Маск ніколи просто так нічого не говорить, це повідомлення має особливий сенс, який, можливо, зовсім скоро побачить весь світ.

Потрібно розуміти, що майже весь світ на боці України, так само, як і світло, добро, честь і відвага.

Нагадаємо, що у мережі повідомили про чергові втрати російських окупантів.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Руслана попросила у Ілона Маска допомогти Україні.