Відома українська виконавиця Руслана звернулася до мільярдера і знаменитого на весь світ інженера Ілона Маску із закликом допомогти Україні в боротьбі з російськими окупантами. Своє звернення зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вже майже два тижні Україна дає відсіч російським окупантам, які відкривають вогонь по мирному населенню і навіть розстрілюють дітей. Багато українських зірок публічно звертаються до всіх можливих політиків і організацій із закликом допомогти зупинити це кровопролиття.

Руслана Лижичко, фото: Instagram
Руслана Лижичко, фото: Instagram

Так, співачка Руслана запустила челендж, в якому звернулася до Ілона Маску із закликом допомогти Україні технологіями, щоб зупинити російських загарбників.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я кидаю тобі виклик, @elonofficiall! Щоб використовувати ваші технології для Марса тут, на Землі, щоб врятувати Україну і світ! Стань нашим спасителем!".

Раніше Знай писав, Наталя Могилевська ледве стримала сльози, згадуючи українців, що ночують в метро:"не можу згадувати наші обійми". Співачка згадала, як ходила до людей в метро, щоб обмінятися підтримкою в цей важкий час.

Також ми писали, Катерина Кухар показала "загрози"для Путіна в особі маленьких малюків, які померли через обстріли:" які ще є питання?".

Нагадаємо, Віталій Козловський згадав слова Кузьми Скрябіна про війну і зізнався, що був не правий: "раніше не розумів". Артист заявив, що коли йде війна не можна дотримуватися нейтралітету.