Стало відомо про те, що відомий український футболіст продав свою пам'ятну футболку на аукціоні. Все заради того, щоб підтримати Збройні Сили України.

У цьому складний для України час кожен намагається допомогти чим може, і віддає останнє заради наших захисників ЗСУ. Не залишився осторонь і футболіст Артем Довбик.

Спортсмен прийняв рішення разом з фанатським пабліком в Instagram "Zorya Londonsk" провести благодійний аукціон. Він продав ту саму футболку, в якій забив переможний гол у ворота Швеції на Євро-2020.

У підсумку вдалося за неї взяти 100 тисяч гривень, а це понад 3 тисячі доларів. Всі виручені гроші відправляться на потрібні Збройних сил України.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Довбик своїм голом у ворота Швеції вивів Україну до чвертьфіналу чемпіонату Європи-2020. Артем забив вже в компенсований арбітром до додаткових таймів час (120 + 1 хвилині).

Артем Довбик, фото з instagram
Артем Довбик, фото з instagram

Вже практично три тижні українці героїчно протистоять Росії, чиї війська підло напали на країну 24 лютого, ближче до ранку. Володимир Путін тоді оголосив, що починає спеціальну військову операцію, однак, всі розуміють, що це війна .

Примітно, що у них в планах було взяти великі міста за 3-4 дні, однак, на ділі виявилося, що армія занадто слабка. За 19 днів не вдалося взяти жодного великого міста, а понад 12 тисяч окупантів було вбито. Ворог деморалізований.

Нагадаємо, що Ольга Сумська ридає над зруйнованим російськими загарбниками Харковом

Раніше повідомлялося, що Даніель Салем показав, як і з ким готується обороняти Одесу від російських окупантів

Також, Джамала чуттєво заспівала гімн України в Литві: продовжує збирати кошти для ЗСУ