Потап та Настя Каменських написали пісню про Україну, та назвали її найважливішою серед свого творчого доробку.

Потап розмістив ролик на Instagram-сторінці з треком "Я - Україна". Він написав: "Це найважливіша пісня, яку ми написали з Настею Каменських. Кожен із нас - Україна! Ми відчуваємо її біль всім серцем! Ми віримо в Неї, а Вона в Нас! Щиро вдячні нашому другу Micah Sherman за пронизливу і таку рідну скрипку! Все буде Україна! Буде так!".

Ролик музиканти скомбінували, взявши кадри бомбардувань України росією, з різних куточків України.

Відчувається, що Настя Каменських вклала всю душу, у виконання цієї пісні. "Тому що я - Україна", - співає Настя. Вона обіцяє, що закінчиться війна, і перестануть текти ріки сліз і болю. А вона знову розквітне, відбудується та буде тішити єдиний народ.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

"Сильна нація, вільна, єдина/ Мирне небо, щасливе життя/ Ми і є всі твої, ми родина,/ І нехай буде так! Буде так!", - йдеться у пісні.

У коментарях українці подякували Потапа і Настю за таку потрібну і вчасну пісню, яка викликає багато емоцій:

"Сильно! Потужно!", "Спасибі, така точна і потрібна пісня", ", "Надзвичайно гарна пісня!", "Обов’язково переможемо!", "Сльози на очах", "Дякує вам! Ми віримо в нашу перемогу!", "Україну ніколи не покинемо! Вона понад усе! Пишаюсь нашою сильною нацією!", - написали у коментарях прихильники музикантів.

Нагадаємо, раніше на росії вирішили налякати Youtube, пригрозивши блокуванням на кшталт Instagram.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Монатік закликав українців створити нову історію.

Також "Знай.ua" писав, що футболіст продав раритетну футболку, щоб пожертвувати армії України.