Днями російський актор і шоумен Дмитро Нагієв виклав новий пост у своєму Instagram, в якому попрощався з підписниками і закликав російських військових повертатися на батьківщину.

«До побачення. Ми обов'язково зустрінемося. Я вас люблю, незважаючи на терпкий смак загублених надій. Як казав мій дід, перед причастям: "Що ж я старий накоїв?"»- написав Дмитро Нагієв.

Разом з цим російський селебріті виклав короткий чорно-білий ролик. Перед камерою актор з'явився в звичному йому образі - сорочці з розстебнутими верхніми гудзиками і масивній прикрасі на шиї.

Протягом хвилини Нагієв мовчки голить голову. При цьому шоумен не вимовляє ні слова, але пильно дивиться в камеру. На тлі весь цей час грає пісня російської групи «Акваріум» - «Поїзд у вогні», написана ще в 1988 році. Рядками з популярної композиції Дмитро Нагієв ніби натякає росіянам, які воюють в Україні, що їм пора додому:

«…По новым данным разведки
Мы воевали сами с собой

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Я видел генералов
Они пьют и едят нашу смерть
Их дети сходят с ума
От того, что им нечего больше хотеть
А земля лежит в ржавчине
Церкви смешали с золой
И если мы хотим, чтобы было, куда вернуться
Время вернуться домой…» - звучить уривок композії в ролику Нагієва.

У коментарях під публікацією шанувальники артиста з України подякували йому за підтримку, а також похвалили Дмитра за мудрість і вміння оригінально донести думку.

Нагадаємо, що Потап не зміг стримати емоції через чергову маячню росії.

Читайте також, що Оля Цибульська прочитала на 8 березня щемливий вірш про день, коли закінчиться війна.