Український співак Віктор Павлік об’єднав найяскравіші моменти боротьби українського народу проти рашистських окупантів в один кліп і опублікував на своїй сторінці в Instagram у вівторок, 15 березня.

Музичним фоном для ролика стала українська народна пісня «Ой, у лузі червона калина» у виконанні самого артиста.

Понад три хвилини перед очима глядача миготять жахи війни: зруйновані будівлі, дороги, міста і села, пожежі, палаюча і розтрощена військова техніка. Незважаючи на все це, українці не здаються і не схиляють голови.

У кліп вставили моменти, коли наші герої їдуть на БТР, тримаючи в руках державний прапор, як звичайні громадяни виходять на мітинги проти окупації з національною символікою та голими руками зупиняють ворожий танк. Потрапили у ролик Віктора Павліка мужні громадяни, які будують барикади для рашистської техніки, і чоловік, який зніс російську міну з дороги.

У відео – українські військові зі зброєю. Вони знаходять сили посміхатися, рятують немовлят і тварин з-під обстрілів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

«Слава нашим Героям!» - написал Віктор Павлік під своїм кліпом.

Нагадаємо, що Марія Бурмака поділилася піснею, що стала народною і важливою для українців зараз.

Читайте також, що Христина Решетник показала наслідки обстрілів у Києві.