Христина Горняк, дружина відомого ведучого "Маски" Володимира Остапчука, звернулася до Бога попросивши його допомоги.

У своєму мініблозі, розміщеному на Instagram, Христина розмістила фото, з руками, складеними в молитві і написала такі слова, зрозумілі усім українцям:

"Так часто мій емоційний стан ще не змінювався, як зараз ... в моєму житті було дуже багато різних подій, але те, що відбувається зараз, це просто перевернуло мій світ всередині.

Про переоцінку цінностей навіть зараз говорити не буду, не до цього, зараз одна думка в голові: прокинутися і почути, що можна повертатися додому, в Київ, і не чути гул сирен більше ніколи! Боже, допоможи нам!!!".

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Відомо, що Володимир Остапчук записався в тероборону, і захищає своє місто від ворога. Вороги не дають відпочинку українцям і постійно направляють на міста крилаті ракети і скидають бомби.

У коментарях підтримали Христину:

"Так страшно, але впораємося. Хочу перестати боятися гучних звуків","добро завжди перемагає зло!", "Дай Бог всім нам повернутися додому","Так, У мене в голові все так само", - написали шанувальники Христини.

Нагадаємо, раніше Злата Огневич знайшла, кого їй не вистачало на "Холостячці".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дмитро Комаров показав, як російські окупанти зруйнували рідний Київ, та порівняв з уже баченими Чорнобилем та Фукусимою .

Також "Знай.ua" писав, що Макс Барських відповів Тіматі й Бузовій, які підтримали агресію Путіна, принизивши їх привселюдно.