У мережі з'явилася свіжа інформація, в якій йдеться про російських агресорів і Ілона Маска. Мільярдер з Америки заявив, що поб'є путіна однією лівою, через що кадиров вирішив заступитися за свого президента.

Відповідну інформацію розмістили в безлічі Telegram-каналах.

«Ілон Маск відповів главі Чечні Рамзану Кадирову, що готовий побити Путіна однією лівою. Також він перейменував себе у Твітері на Ілону Маск - так «зневажливо» назвав його Кадиров», - підписана публікація в популярному месенджері.

Крім цього, є ще кілька постів і в інших каналах, де також повідомляється про протистояння Ілона Маска з російськими «елітами». В даний момент йде мова про кадирова.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Після того, як Ілон Маск викликав Володимира Путіна на поєдинок, на захист російського боягузливого доходяги став не хто інший, як Рамзан "дондон" Кадиров. Він назвав Маска "Ілоною" і запропонував пройти в Чечні спеціальні тренінги, щоб бути готовим до зустрічі з Путіним. На це Маск відповів: "Дякую за пропозицію, але таке чудове навчання дало б мені занадто велику перевагу. Якщо він (Путін) боїться битися, я готовий використовувати тільки свою ліву руку, і при цьому я навіть не лівша". І заодно іронічно перейменував себе в Твіттері на Ілону Маск. Раунд!" ,- повідомляється в публікації.

Ілон Маск. Фото: YouTube
Ілон Маск. Фото: YouTube

Важливо зауважити, що пристрасті навколо протистояння України і росії розпалюються все більше. Світові лідери не перестають підтримувати Україну, а росія все глибше тоне і втрачає зв'язок з цивілізацією.

Нагадаємо, що Ілон Маск став татом у восьмий раз.