Відома українська блогер, дружина співака Віктора Павліка Катерина Репяхова занудьгувала за Києвом, з яким змушена була попрощатися через російські обстріли і бомбардування.

"Моє рідне, улюблене місто. Як же я сумую і хочу повернутися», - підписала вона зворушливе відео.

У ролику показані пейзажі мирного Києва, пам'ятники та історичні місця, такі милі й дорогі серцю кожного українця, не лише корінного киянина. Як відомо, дитинство і юність четвертої дружини Віктора Павліка минули у Дніпрі, а в столиці вона опинилася значно пізніше, через професійну діяльність і шлюб зі співаком.

"Київ, сьогодні тобі так важко. Ми бачимо, ми чуємо, ми відбудуємо! Пам'ятай, Київ, ти в надійних руках! Тебе захищають. Тримайся, рідненький! Ти выстоишь! Ми знову зустрінемося на Майдані Незалежності! І заспіваємо "Ще не вмерла України ні слава, ні воля!», - йдеться в коротенькому відео.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Це правда!", "Мій Київ!", "Скоріше б повернутися додому!", - підтримали її в коментарях читачі сторінки.

Нагадаємо, раніше Чехова поплакалася за своїм колишнім життям і закриттям Instagram в Росії.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова в сльозах вимагає допомоги у Європи та Америки: "Ракети бомбардували".

Блогер звернулася до представників ЄС і НАТО, і показала відстань до кордону, де випустили 30 крилатих ракет.

Також " Знай.ua " писав, що Соломія Вітвіцька розкрила найбільший страх полонених російських льотчиків.