Стало відомо про те, що учасники Євробачення-2006 від Литви, колектив LT United переспiвали свою конкурсну пісню. Зробили вони це для того, щоб підтримати Україну.

Все це сталося під час Національної премії Lietuvos garbė. Гурт злегка змінив текст пісні, з якою представляв Литву на Євробаченні в 2006 році.

У своїй композиції, яка називається "We are the Winners", вони назвали Україну переможницею. Також, там можна почути фразу, яка вже стала символом, і облетіла весь світ, а саме: "російський військовий корабель йди на***", а також стандартні кричалки.

Варто відзначити, що LT United виступили з піснею в на Євробаченні-2006, яке тоді проходило в Афінах. У фіналі вони зайняли шосте місце, а перемогу здобув рок-гурт з Фінляндії, який донині вважається культовим, що змінив хід в історії музики.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Не можна не відзначити, що багато хто помилково прийняв цей виступ LT United На національній премії як відбір на Євробачення, і подумали, що країна представить країну на конкурсі в Італії саме з цією піснею. Думка помилкова, так як вона була представлена більше 15 років тому, і сама Литва визначилася з вибором ще задовго до російської агресії.

До Італії від Литви поїде Monika Liu з композицією "Sentimentai".

Не можна забувати про ще один колектив з Литви, який підтримав Україну. The Roop подружилися з учасниками з України, групою Go_A під час конкурсу Євробачення-2021, і завжди тепло відгукувалися про країну.

Не так давно вони випустили пісню і кліп, де засудили війну Росії проти України.

"Українському народу важливо бачити нас усіх, хто бачить все, відчуває і підтримує їх. Квітучі квіти символізують надію і прагнення до миру. Адже квіти можуть пробити бетон-таке життя закладене в українцях під час боротьби із загарбником. Домінуючий в кліпі зелений колір означає Відродження" , а також спонукає рішуче крокувати вперед і здійснювати вчинки. Ми захоплюємося згуртованістю народу у виснажливій боротьбі України з агресором. Кожен вносить стільки, скільки може розуміти одночасно " - кажуть вони про цю роботу.

Нагадаємо, що шанси України на Євробаченні-2022 сильно зросли, букмекери зробили вибір: хто складе конкуренцію Kalush Orchestra

Раніше повідомлялося, що Kalush Orchestra все ж виступлять на Євробаченні-2022, незважаючи на війну в Україні

Також, Джамала чуттєво заспівала гімн України в Литві.