Відомий український телеведучий Володимир Остапчук кумедно потролив Рамзана Кадирова, який напередодні заявив, що його "бійці" мають намір ліквідувати головну загрозу для Росії - Степана Бандеру. Артист посміявся з нього на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.
Днями Рамзан Кадиров в соцмережі цілком серйозно заявив, що він і його бійці мають намір відшукати Степана Бандеру в Україні і ліквідувати його. За його словами він - головна небезпека для всього російського народу. Одне "великий полководець" не врахував - Степан Бандера загинув ще в 1959 році.

Вова Остапчук, фото з Instagram
Вова Остапчук, фото з Instagram

Володимир Остапчук вирішив оригінально потролити Кадирова, який не спромігся перед такою заявою хоча б мінімально ознайомиться з історією.

"Друзі! Прохання не поширювати інформацію про місцезнаходження Степана Андрійовича Бандери", - написав телеведучий.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще