Відомий український співак Артем Пивоваров зізнався, що люди багато чого не цінують поки це не втратять. Особливо це відчувається зараз під час війни. Саме тому він закликав всіх цінувати кожну мить.

Про це Артем Пивоваров написав на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Пивоваров зізнався, що незадовго до початку війни він дуже занурився у творчість Сільвена Шом. Особливо його вразила глибина його робіт, які вчать бачити щастя у буденних речах.

Скрін, Instagram Пивоваров
Скрін, Instagram Пивоваров

"Незадовго до початку війни я занурився у творчість Сільвена Шоме. Мене вразила глибина його робіт. "Тріо з Бельвіля", "Ілюзіоніст" та "Стара дама і голуби" - те, що я встиг подивитися. Прокрутивши ці картини в голові сьогодні, я усвідомив, що зараз в них особливо відчуваються радощі й гіркота життя... Та більше радощі. Вони у всьому. У буденності, простих речах. Весь візуал перейнятий меланхолією, але від цього не сумно, а радісно..", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пивоваров зазначив, що українцям потрібно просто трішки почекати, і всі ці речі і щастя у буденних речах повернеться. Просто потрібно вчитися дорожити такими моментами.

"Все повернеться! Важливо зберегти цінності. Простими словами: давайте дорожити моментами, подіями та людьми. Будьте вдячні зараз!", - підсумував він.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов показав залишки "русского міра" в Бучі: кинули танки і втекли. Виконавець показав, що залишає після себе "русский мір"

Раніше Знай писав, "війна розділила нас з рідними": Лілія Ребрик слізно звернулася до українців на 21-й день протистояння з окупантами

Також Знай повідомляв, Аліна Гросу показала, як змінила її життя війна: замість мікрофона тепер ополоник і каструля. Співачка приєдналася до волонтерів і допомагає українцям у цей складний час