Відомий український репер Потап, чоловік співачки Анастасії Каменських, опублікував розповідь про дітей та дорослих оточеного Маріуполя. Кадри, які він показав, неможливо сприймати без сліз і гніву.

Відео Потап опублікував у соціальній мережі Instagram, де на його сторінку підписано два мільйона активних користувачів.

«Госписталь Мариуполя! Шпиталь Маріуполя! Hospital in Mariupol», - написав співак під відеорепортажем.

На відео – останній госпіталь в місті, який продовжує працювати під обстрілами. Двір і підвали забиті мертвими тілами, багато з загиблих – діти. Лікар показав тіло немовляти, яке встигло прожити лише 23 дні й загинуло в місті, яке оточили росіяни.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Не зважаючи на нелюдські умови, лікарі продовжують рятувати тих, кому ще можливо зберегти життя.

Обстріл пологового у Маріуполі
Обстріл пологового у Маріуполі

«Боже помоги», «Борони Боже», «Яке горе... неможливо дивитись без сліз», «Бедные люди... в чем их вина... просто жили», «Боже, эти дети. Сердце на миллион осколков», - побиваються читачі сторінки.

Маріуполь, фото: вільне джерело
Маріуполь, фото: вільне джерело

«Ніколи ті кляті кацапи не відмиються від пролитої крові. Не забудемо, не пробачимо!», «Вони повинні за це нести покарання!!! І на цьому і на тому світі нема прощення», «Ненавиджу кожного і кожну, хто мовчить і підтримує кровавий режим ху*ла!!! Боже, бережи нашу Україну! Правда з нами», «Як врятувати всіх цих людей? Від безсилля стає неможливо дихати», - жахаються від побаченого українці.