Зірка "Жіночого кварталу" та відома акторка Ірина Сопонару показала, що принесли війська російської федерації Україні.

Вона опублікувала відеоролик, який український президент Володимир Зеленський демонстрував американському Сенату.

У ролику кадри мирного життя українських міст перемежовуються із відеорядом, знятим зараз – розбомблені будівлі, мертві й поранені літні люди і діти, ворожі танки на вулицях міст. Також там є кадри того, як українці тікають з Ірпіня, вивозять своїх дітей за кордон чи залишаються в заблокованих містах.

Свій допис акторка Ірина Сопонару супроводила емоджі - трьома червоними розбитими серцями.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

«Розривається серце, течуть сльози і душа рветься від безсилля», «В мене аж серце починає боліти після цих кадрів. Ненько Україно, що с тобою зробили!!!», «Це жах! Це велике горе, гинуть діти. Яке зло цей Путін, як він спить. Це не людина. Дай нам Бог сили разом до перемоги. Слава Україні!», - пишуть у коментарях українці.

Ірина Сопонару, скріншот
Ірина Сопонару, скріншот

"Любі мої друзі, все буде добре, тому що ми українці і на своїй землі! Слава Україні", - додають інші читачі.

Нагадаємо, раніше зірка "Жіночого кварталу" Лера Товстолес прикрила наготу чоловічим піджаком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару зізналася про найважчі стосунки у житті

Також "Знай.ua" писав, що зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару влаштувала батькам справжній сюрприз - не забула і про волохатого красеня. Красуня похвалилася своїми батьками, та показала улюбленця.