Українська модель, акторка і зірочка "Жіночого кварталу" Лера Товстолес хоч і не є сильно популярною в соцмережі Instagram, але все ж має свою віддану аудиторію, яку регулярно радує свіжими публікаціями і цікавими новинами з життя.

Цього разу Лера Товстолес розмістила добірку спокусливих і досить відвертих знімків, яких на її сторінці в соціальній мережі предостатньо. Для фотосесії вона обрала неймовірний образ - дівчина позує в строгому жакеті, під яким можна побачити витончену білизну, явно ручної роботи.

"Без зайвих слів", - написала Товстолес.

Скріншот з Instagram, Лера Товстолес
Скріншот з Instagram, Лера Товстолес

Лері дійсно є що показати і вона може дозволити собі носити такі наряди, адже її фігура виглядає дуже підтягнутою і стрункою, що не могли не відзначити користувачі соцмережі. Від дівчини прям виходить сексуальна енергія і впевненість, яка так сильно приваблює чоловіків. На її знімки відрегулювала її колега з "Жіночого кварталу" Віра Кекелія, а також популярна співачка М'ята. Та й в цілому, публікація зібрала чимало позитивних коментарів і лайків.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Коментарі - instagram.com/lera_fatforest/
Коментарі - instagram.com/lera_fatforest/

Коментарі - instagram.com/lera_fatforest/
Коментарі - instagram.com/lera_fatforest/

Нагадаємо, зірка "Діночого кварталу" Лера Товстолес згадала себе в ТМПУ і "завиляла" попою на подіумі: "Як повернутися?"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, чим займається зі своїм британським бойфрендом на відпочинку: "Гірко молодим тричі"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Жіночого кварталу" знайшла собі багатенького дідуся в особі Стаса Боклана: "Він моя квартира, у мене дуже мало грошей"