Учасниця Нацвідбору на "Євробачення", українська співачка ROXOLANA ( справжнє ім'я Роксолана Сирота) випустила пісню, яку присвятила війні в Україні.

У новій пісні, яка з'явилася на youtube-каналі співачки, вона співає про президента України Володимира Зеленського, а також українських захисників. Крім цього співачка також зібрала всі меми і приколи і згадала деяких політиків і російських зірках, зокрема Миколу Баскова і Тіну Канделакі.

ROXOLANA. Фото: скріншот Youtube-відео
ROXOLANA. Фото: скріншот Youtube-відео

Нова пісня ROXOLANA має назву "Ай СіЮ / I See You". На обкладинці пісні зображено серце в жовто-синьому кольорі, а по центру нього – голуб, що несе в дзьобі оливкову гілку.

"Хоч війна нас об'єднала, обіцянку дали ми одну. На травневі на шашлик зустрінемся в Криму. See you, see you soon. See you, see you soon", - співає ROXOLANA.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Також у своїй композиції дівчина згадала про радника глави Української держави Олексія Арестовича, який випускає заспокійливі відео. Не забула вона і главу Миколаївської обладміністрації Миколу Кіма, зазначивши, що багато дівчат хочуть від нього синів.

Також вона додала в композицію жарти про ромів, які вкрали танк і про насіння в кишенях російських військ.

Нагадавши, лідер "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук подякував усім, хто захищає Україну в інформаційному полі: "продовжуйте наступати"

Раніше Знай писав, Катя Осадча розповіла, як дізнатися інформацію про вцілілих в бомбосховищах, які опинилися в гарячих точках: "Нехай всі знайдуться"

Також Знай повідомляв, "ви підтримуєте вбивства дітей": Потап відповів Ользі Бузовій після її звинувачення про необгрунтований хейт і хайп на війні