Репер і продюсер Олексій Потапенко (Потап) у своєму Instagram записав відеозвернення до російської співачки Ольги Бузової, яка нещодавно обурилася поведінкою українських артистів по відношенню шоу-бізнесу і громадян РФ.

У своєму телеграм-каналі Оля опублікувала величезний пост з міркуваннями про хейт в бік росії. Зокрема, вона згадала Макса Барських, який скасував концерт в РФ, а гроші за квитки повертати не став.

Бузовій здалося несправедливим, що українські артисти виступали в росії і отримували там нагороди, а тепер радикально налаштовані проти.

«Ви всі зараз там кричите про свободу. Але хочеться зауважити, що це не ми вам забороняли приїжджати і працювати у нас в країні. Це нам ваша влада забороняла це робити. Це ваші радикально налаштовані чиновники розпалювали ненависть. Ми ж завжди були вкрай позитивно щодо вас налаштовані», - пише співачка, акцентуючи увагу на тому, що в Україні артисти РФ були під забороною. На думку Олі, це і є показник несвободи.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Потап вирішив пояснити Ользі Бузовій, звідки з'явилося стільки ненависті.

Спочатку український продюсер зазначив, що раніше він записав пісню з Олею, проте вона ніколи не вийде. Олексій Потапенко додав, що українські виконавці ніколи більше не приїдуть до росії і не отримуватимуть нагороди від окупантів. Також репер публічно відмовився від усіх російських премій.

«Ти зрозумієш, Олю, чому ми так себе ведемо. Тому що ваші ракети розривають наших дітей. Про які премії зараз можна говорити? Про які пісні, про які нагороди і про яку несправедливість, коли діти втрачають життя? Я звертаюся в твоїй особі до всіх артистів російської федерації і не тільки. До всіх тих, хто підтримує це. Говорячи або не розуміючи це, ви підтримуєте вбивства дітей. А цього ми не пробачимо», - заявляє Потап.

Також продюсер виклав фото дівчинки, пораненої під час обстрілу. На щастя, лікарі змогли врятувати дитину. Їй пощастило, проте більше, ніж сотні українських дітей – ні.

«Ваші бомби вбивають наших малюків! Не дивуйтеся нашій реакції, нашим постам, нашим героям з ЗСУ та їх нещадній відповіді! Це не пройде повз і не забудеться тепер ніколи! Я не вірю жодному артисту з росії, що він не розуміє, що відбувається!!!» - емоційно пише Потап під своїм відео.

Український артист додав, що росіяни просто бояться і служать своєму царю, який «в припадку деменції» вирішив захопити Україну. Якби з росією сталося подібне, українці б ніколи не промовчали, незалежно від влади.

Нагадаємо, що Дмитро Нагієв оригінально закликав російських військових повернутися додому.

Читайте також, що Потап і Настя написали найсильнішу пісню про війну в Україні і довели країну до сліз.