Музичний гурт TamerlanAlena заспівали пісню, присвячену війні з окупантами.

Учасник дуету TamerlanAlena записався у тероборону, та боронить місто від ворога. Попри те, разом зі своєю половинкою Оленою Омаргалієвою вони записали новий трек "Моя Україна", розмістивши на своїй сторінці у Instagram.

TamerlanAlena. Фото: Instagram
TamerlanAlena. Фото: Instagram

Це пісня про незламну і міцну Батьківщину і безстрашний народ, який однозначно переможе.

У куплеті Тамерлана звучить фраза "російський військовий корабель, йди на х*й", що стала справжнім символом боротьби українців із російськими окупантами.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У кліпі співаки використали не лише зруйновані окупантами українські міста, а й зіркових захисників, які вступили до лав тероборони – гурт "Бумбокс" на чолі з Андрієм Хлівнюком, Олександром Ярмаком, Фаготом з ТНМК та іншими.

У відео є також і Тіна Кароль, Джамала, яка мітингує у Варшаві, і з синьо-жовтим прапором виступала на Нацвідборі Євробачення в Німеччині.

Також використані кадри з серіалу "Слуга народу" з Зеленським у головній ролі.

Відомо, що аранжуванням пісні здійснив відомий саунд-продюсер і аранжувальник Andi Vax.

Тамерлану і Альоні довелось розлучитися. Жінка з дитиною поїхала, а Тамерлан разом з ЗСУ захищає рідну землю. Співак знаходиться в найгарячіших точках Київської області.

Нагадаємо, раніше Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" показала справжнє обличчя "русского мира" в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Полякова показала, що діється з її зіницями поруч з Наталією Могилевською.

Також "Знай.ua" писав, що Євген Кошовий з "Квартал 95" показав, у що окупанти перетворили життя українців.