Російська рок-співачка Земфіра опублікувала новий відеокліп на свою пісню "Не стріляйте" 2009 року, додавши в нього кадри руйнувань в Україні. Таким чином знаменитість висловилася проти війни і спробувала донести до росіян правду. Ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Співачка Земфіра вирішила висловитися проти війни в Україні і по-своєму донести до росіян правду. Показати, що насправді творять російські військові в Україні співачка вирішила за допомогою творчості.

Земфіра, скріншот з відео
Земфіра, скріншот з відео

Так, виконавиця опублікувала кліп на свою пісню "Не стріляйте" 2009 року. Вона перепела свій хіт і додала в ролик кадри бойових дій і обстрілів в Україні, сподіваючись так достукатися до росіян, які не знають, що насправді творить Путін.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чи вийде таким чином поширити правду серед жителів рф і побороти інформаційний вакуум залишається лише здогадуватися.

Раніше Знай писав, "терміново потрібна допомога!": Віктор Павлік заявив, що легендарний український композитор Ігор Поклад пропав зі зв'язку. Ігор Поклад і його дружина в поганому стані не можуть вийти на зв'язок.

Також ми писали, дівчина, яка постраждала під час бомбардування пологового будинку в Маріуполі, стала мамою: залишається в рідному місті під обстрілами. У місті немає опалення і його продовжують бомбардувати.

Нагадаємо, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу. Артистка стала музичним послом України у світі. Продовжить збирати по Європі гроші для української армії.