Відома актриса гумористка з "Дизель-шоу" показала як реагує весь світ на Путіна. Вона розмістила невелике відео де на гумову голову російського диктатора сипляться чоботи жовтого і синього кольору.

Раніше, відразу після вторгнення росії в Україну, Вікторія на своєму Instagram намагалася звернутися до російських шанувальників. Вона розповідала, що вона російськомовна, але ніколи не відчувала себе ущемленою, що в Україні немає ніяких нацистів, і те, що Україна ніколи, за всю свою багатовікову історію, ні на кого не нападала, і українці мирний народ.

Вікторія Булітко. Фото: Youtube
Вікторія Булітко. Фото: Youtube

Однак потім зрозуміла, що росіяни, яких обробили брехнею з телеекранів, нічого не зрозуміють. Вона почала постити іншу інформацію.

Цього разу Вікторія розмістила відео, - реакцію світу на все, що робить Путін.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На відео на тлі українського прапора розміщено гумове погруддя путіна, розмальоване яскравими фарбами, а зверху сиплються жовті і сині чоботи, які потрапляючи в гумову ляльку перекручують її.

Пост Вікторії Булітко. Фото: Instagram
Пост Вікторії Булітко. Фото: Instagram

Багатьом українцям сподобалося відео, захоплені вигуки заполонили стрічку коментарів Вікторії. А росіяни знову намагалися виявляти своє "фе" репліками про відписку і так далі.

"Де Завантажити 10 годинну версію???", "Добре, але треба, щоб голову відрубало", "Як залипати ... яке заспокійливе відео","В живу було б веселіше","Не відірвати очей","Боже, як русофашистів проста маленька жінка дістає, до самих печінок, злить і дратує правда очі коліт", - написали шанувальники Вікторії.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше Волочкова виставила голі стегна і проміняла росію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дочка Мадонни Лурдес Леон виставила напоказ динамітні вигини, вилазячи з стрингового бікіні.

Також "Знай.ua" писав, що Лобода показала паспорт України у відповідь на звинувачення.