Відома виконавиця Світлана Лобода відповіла на численні заяви ЗМІ про те, що вона нібито змінила громадянство. Своє звернення до публіки зірка опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Світлана Лобода заявила, що вся інформація, яка останнім часом з'являється в ЗМІ - фейк. Вона не змінювала громадянство. Більш того, вона заявила, що всі ці дні допомагає постраждалим у війні, доставляє гуманітарну допомогу і евакуює людей.

Світлана Лобода. Фото: скріншот youtube
Світлана Лобода. Фото: скріншот youtube

"Не було часу відповідати на всяку хрень... кожен вибирає свій шлях - одні сіють цькування і агресію, інші прагнуть бути корисними і потрібними. Я вибираю другий. За 21 день ми зуміли вивезти понад 90 сімей, серед них діти, бабусі, мами. Розселили і допомогли з продовольством на найближчі тижні. Цілодобово вирішуємо проблеми з документами. Доставляємо гуманітарну допомогу скрізь, де є доступ. Я роблю все що в моїх силах, щоб допомагати кожну хвилину, кожній людині, яку ще можна врятувати. І я буду робити це, поки вистачить моїх сил! Спасибі людям, які поруч зі мною - виявилося, що я живу серед справжніх героїв! І сьогодні я закликаю всіх моїх передплатників слухати тільки своє серце і максимально надавати допомогу тим, хто зараз знаходиться в критичній ситуації!",- написала співачка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

В кінці співачка підсумувала, що у неї тільки одне громадянство - вона українка.

Раніше Знай писав, Катя Осадча розповіла, як дізнатися інформацію про вцілілих в бомбосховищах, які опинилися в гарячих точках: "Нехай всі знайдуться".

Також ми писали, Аліна Гросу показала, як змінила її життя війна: замість мікрофона тепер ополоник і каструля.

Нагадаємо, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу. Артистка стала музичним послом України у світі. Продовжить збирати по Європі гроші для української армії