Відома українська тренерка шоу "Зважені та щасливі", Марина Боржемська, дала корисну пораду своїм шанувальникам.

У соціальній мережі Instagram, де на її сторінку підписано 574 тисячі активних користувачів, Марина показала комплекс вправ, які б допомогли зігріти м'язи.

Марина зауважила, що зараз ми всі у важкому становищі. Як психологічному, так і фізичному. Але тримаємося вже 21 день. І здаватися не збираємося.

"Є ті, кому зараз набагато важче. Хто немає зв’язку і не може прочитати цей допис. На кого була скинута бомба в Маріуполі, і хто дивом залишився в живих. Хочу запропонувати тим, у кого є доступ до мережі Інтернет, хто намагається підтримувати фізичну активність, певні вправи", - звернулася Марина до своїх шанувальників.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Вона зазначила, що це не просто комплекс, а вправи для того, щоб зігріти м’язи.

"Ми сидимо у холодних приміщеннях, квартирах, підвалах, метро… Переохолодження може спіткати будь-кого. Щоб триматися і не захворіти, даю поради. Якщо є можливість та час, давайте зі мною. Зберігайте та зігрівайтесь", - написала дівчина.

Також вона розмістила відео де показала як виконувати ці вправи. Час на їхнє виконання - трохи більш як 8 хвилин, тож, кожен зможе знайти час, щоб пропрацювати, тим паче, у такий важкий час конче зберігати здоров'я.

Нагадаємо, раніше Марина Боржемская назвала те, що принесе Україні перемогу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Арнольд Шварценеггер згадав, як поважав росіян, але з війною в Україні змінив думку.

Також "Знай.ua" писав, що TamerlanAlena записали потужну пісню про сильну Україну.