Надя Дорофєєва і Володимир Дантес довгий час залишалися найідеальнішою і найулюбленішою парою українського шоу-бізнесу. Вони разом більше десяти років. Однак навіть такі щасливі історії мають властивість закінчуватися.

Сьогодні, 18 березня, зіркова пара виклала спільний пост в Instagram, в якому заявили, що вони більше не разом.

Селебріті відзначили, що зараз не час про це говорити, але вдалого часу не буде ніколи.

«Ця історія почалася 5 серпня 2011 року в поїзді. Дві юні людини, у яких все ще попереду, зустрілися і полюбили один одного з першої секунди. До початку лютого 2022 року вони багато чого досягли. Стали найкрасивішою парою шоу-бізнесу, Їхні стосунки стали прикладом для багатьох», - йдеться в публікації подружжя.

Дантес і Дорофєєва запевняють, що стали найріднішими людьми один для одного. Це так і залишається, але тепер вони не разом.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Артисти попросили фанатів з розумінням поставитися до їхнього рішення, навіть якщо ця новина засмучує.

«Ми нескінченно сильно любимо один одного, але тепер по-іншому. Неможливо передати словами, що ми відчуваємо. Ми виросли разом і стали тим, ким є, підставляючи плече допомоги в найважчі моменти. Ми молоді, талановиті, красиві і вільні. Кожен у своїй свободі», - з позитивом пишуть Надя і Вова, і постскриптум просять не чекати більше «Дантесиків і Додошат».

Нагадаємо, що Володимир Дантес навіть під час війни відзначився своїм гумором.

Читайте також, що Потап змусив українців ридати кадрами з госпіталю в Маріуполі, гори тіл і десятки постраждалих.