Представники України на Євробаченні-2021 гурт Go_А просто під час війни випустили свою нову пісню – Kalyna. Це сталося вперше після минулорічного конкурсу, де музиканти наробили шуму і завоювали серця єврофанів.

Трек Kalyna гурт випустив сьогодні, 18 березня. В основу композиції лягла українська народна пісня «Ой, на горі калина». Слова для нового хіта Go_А дописала солістка Катерина Павленко, а музику - Артем Єфімов та Тарас Шевченко.

Обкладинка до пісні – символічна. На темному фоні під назвою гурту і треку знімок жіночих рук, які тримають розчавлене калинове супліддя. Червоний сік стікає струмками по руках і нагадує кров.

Обкладинка пісня Go_А - Kalyna

В описі до композиції Go_А пояснили головний образ свого треку:

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Калина – символ України, що супроводжував наш народ з прадавніх часів. Сенси, пов'язані з нею, передавались з покоління в покоління в легендах та піснях», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що зламана калина – знак тривоги, а наруга на нею ганьбила людину. Саме тому калину українці завжди оберігали, адже вірили, що рослина несе безсмертя і здатна об’єднати кілька поколінь у боротьбі зі злом:

«Пісня "Калина" – це послання світу, який має об'єднатися заради майбутнього», - коментують свою нову композицію Go_A.

Нагадаємо, що TamerlanAlena записали потужну пісню про сильну Україну в ході війни.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Kalush Orchestra все ж виступлять на Євробаченні-2022, попри війну в Україні.