У суботу, 19 березня стало відомо про розставання ще однієї зіркової пари Києва. Слідом за Надею Дорофєєвою і Володимиром Дантесом свої стосунки розірвали ресторатори Даша і Міша Кацуріни. Про це Даша Кацуріна повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Днями українці дізналися про розставання однієї з найпопулярніших пар в країні - Наді Дорофєєвої і Дантеса. Як виявилося це було лише початком. Так, про розрив відносин повідомила ще одна зіркова пара Києва - ресторатори Даша і Міша Кацуріни.

Даша Кацурина. Фото: скрін youtube
Даша Кацурина. Фото: скрін youtube

"мішідаші 7 років і те, що ми зробили разом – безцінне, але зараз є окремо Даша і окремо Міша і ми більше не разом", - написала Даша Кацуріна.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Варто відзначити, що Міша Кацурін на своїй сторінці в соцмережі поки не коментував цю новину. Підкреслимо, що для нього це вже другий за рахунком розлучення.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Катя Осадча розповіла, як дізнатися інформацію про вцілілих в бомбосховищах, які опинилися в гарячих точках: "Нехай всі знайдуться". Катя Осадча попросила українців ретельніше переглядати оприлюднені списки.

Також ми писали, телеведуча Маша Єфросиніна потрапила в список ворогів Росії: "День пройшов не дарма". Машу Єфросиніну дуже потішило, що вона опинилася в цьому списку.

Нагадаємо, Тіна Кароль показала жахи війни в Україні і передбачила велич після перемоги: "Що це за люди". Тіна Кароль поділилася правдоподібною думкою про те, що ж буде з Україною після війни.