Відомий телеведучий найромантичніших шоу в Україні, Григорій Решетнік, почав писати вірші присвячені Україні.

Телеведучий Григорій Решетнік та його дружина Христина мають в Instagram 538 тис та 262 тисячі підписників відповідно, це досить потужна команда, для якої працюють журналісти. Григорій розмістив потужне фото з дружиною на фоні жовто-блакитного прапора, та написав такі рідки:

"Я сльози розпишу холодними рядками/ Я намалюю сум твій радісних очей/ Для мене ти троянда з пелюстками/ Яка найкраща у світі серед всіх речей!/ 💙 Ти Моя Україна 💛", - написав ведучий.

Христина прокоментувала рядки : "Разом до перемоги".

З перших днів війни Григорій та Христина залишалися у Києві, але пізніше Христина з дітками поїхали у безпечне місце. А Григорій залишився у столиці боронити рідну землю.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган
Показати ще

Григорій Решетнік. Фото: Instagram
Григорій Решетнік. Фото: Instagram

Цього разу шанувальники зрозуміли, що пара знову разом. ТОму щасливі шанувальники прокоментували щирими оплесками: "Дуже гарний вірш", "Дуже раді бачити Вас разом. Бережіть себе, кохайте", "Ми витримаємо! Настане день, коли закінчиться війна!!!!", "наш талановитий Гріша", "Гарна пара", "Як добре, що ви разом", "Хай буде більше і більше Любові на нашій святій землі", "Боже, бережи наших братів, батьків, чоловіків, ми вас дуже любимо і чекаємо. Ви наша гордість", - написали шанувальники.

Нагадаємо, раніше переможниця Євробачення Руслана попередила світ, що путін не задовольниться Україною.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олексій Тригубенко з "Холостячки" відставив Ксенію Мішину та взявся за зброю з Рибаком.

Також "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва випадково розкрила ім'я майбутнього чоловіка, хто претендує на місце Дантеса.