Відомий режисер та кліпмейкер Алан Бадоєв, коментуючи виступ та концерт в Лужниках з приводу окупацію українського Криму, зазначив, що майже жодного артиста, для якого він знімав, не було на концерті, окрім Поліни Гагаріної.

Про це Алан розповів під час ефіру на Youtube Rostyslove Production. Бадоєв написав, що був вражений кількістю людей, які прийшли на цей концерт.

"Попри все, це велика кількість людей. І коли ти це бачиш, не розумієш, що зі світом відбувається. Щодо артистів, які там виступали. Мені дуже приємно, що тих артистів, для яких я знімав, я майже там не бачив. Там була лише Поліна Гагаріна. І я вже їй написав".

Він зізнався, що Поліна нічого не відповіла. Він написав, бо не розуміє, чому вона виступила на цьому ганебному концерті.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Якщо ти не можеш виступити проти, ну невже ти не можеш захворіти, невже ти не можеш отруїтися, невже ти не можеш... що завгодно, але щоб не бути дотичним до цього, до цієї секти. Це секта!", - заявив Бадоєв.

"Я не розумію, як Поліна віддала і продала свій голос.", - заявив Бадоєв.

Він також поділився, що побачити цю артистку був для нього - шок, адже він дуже поважав талант цього артиста. Також Алан Бадоєв зазначив, що для нього кожен голос "за", особливо такий гучний голос, він прирівняний з кожною кулею, яку випускають у маріупольців, з кожною бомбою які долітають в Київ.

"Для мене це трагедія. Я надіюся, що для Поліни це теж буде трагедія всього її життя".

Також він зазначив, що те, що він побачив, говорить лише про одне - цей режим вимирає.

Нагадаємо, раніше поки "Холостяк" Міша Заливако сміється над Лукашенком, Анна Богдан ридає від бомб

Як повідомляв портал "Знай.ua", співачка Руслана закликала світ гуртуватися навколо України, бо путін не зупиниться і піде вглиб Європи.

Також "Знай.ua" писав, що зірка "МЮ" Девід Бекхем віддав свою сторінку в Instagram українці з Харкова .