Івлєєва, з "Орла і Решки" знову намагається догодити путінському режиму. Вона розмістила допис, імовірно, обійшовши через VPN заборону власної влади на використання Instgaram.

Вона заявила, що як багато інших блогерів, поки не знає який контент створювати. Тому вирішила заробити бонусів, підмастивши путінській диктатурі. До речі, для свого гнилого допису, Івлєва використала свою дитячу фотографію, нагадуючи українцям, які можливо ще підписані на неї, що за три тижні війни російські окупанти вбили понад 115 дітей.

Але мову вона почала не про своє дитинство, а про те, що вона не соромиться бути росіянкою, на відміну від тих, хто не зміг більше знаходитися у путінській терористичній країні.

"Хочу сказати від себе особисто наступне: Я народилася в росії, я росіянка, я не 'провалилася'. Не 'провалилися' і люди в області, де я народилася. Вони живуть, працюють, закохуються, розвиваються, будують плани і роблять нашу країну кращою, як можуть", - підкреслила блогерка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"росіянином бути не соромно", - підкреслила вона, тим самим даючи згоду на подальше знищення українського народу, яке відбувається щогодини. Адже всім відомо, що у ці хвилини понад 350 тисяч людей у Маріуполі не можуть вирватися з облоги. Серед них діти та старі люди.

В коментарях, питомні підписники запитали у блогерки, за скільки вона продалася. Однак вона не відповіла, замість неї відповіли інші - видно хоче передачку вести на 1-му.

"Скільки?", "Багато імовірно", "просто без слів, це ппц як вона намагається між крапельок", "просто хтось хоче шоу на 1-му і чіпсики щоб далі продавалися"

Нагадаємо, раніше Настя Івлєєва з "Орла і Решки" наплювала на українців, постраждалих від війни, заради себе.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Івлєєва з "Орел і Решка" відхрестилася від України і зайнялася проблемами росії

Також "Знай.ua" писав, що Івлєєва оригінально попрощалася з Instagram