Відома українська реперка Аlyona Аlyona записала відеозвернення до жителів Білорусі та закликала їх не підкорятися лукашенку і не йти воювати на територію України.

Ролик артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

У відео Аlyona Аlyona говорила українською мовою. Свій вибір вона аргументувала тим, що білоруси чудово розуміють нашу мову так само, як і ми їхню. Зірка нагадала, що лукашенко планує відправили до нас на фронт своїх військових. А в Україні на загарбників чекає лише один фінал – смерть.

«Він хоче їх відправити на вірну смерть, адже українці знищують кожного загарбника, який приходить на нашу землю і намагається забрати у нас її, і вбивати наших мирних жителів, вбивати наших жінок і дітей. Я не розумію, чому народ Білорусі має розплачуватися за злочини лукашенка і путіна. Це не ваша війна… Я не хочу, щоб ці хлопці, молоді і різного віку, стали гарматним м’ясом у нас», - говорить Аlyona Аlyona.

Реперка наголосила, якщо лукашенку дуже хочеться воювати проти України, він може прийти до нас особисто.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Українська виконавиця закликала усіх білоруських жінок і чоловіків - матерів, сестер, братів – звертатися до своїх військових і просити їх не йти в Україну:

«Закликайте хлопців складати зброю і не йти до нас воювати. Розказуйте знайомим, виходьте на протести, зробіть все, для того, щоб білоруські чоловіки не вмирали», - просить Аlyona Аlyona.

Реперка додала, що протягом історії Білорусь ніколи не була окупантм, і сьогодні не варто це змінювати.

Нагадаємо, що Олександра Заріцька з Kazka покинула Україну і виїхала до США.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Оля Полякова звернулася до білорусів, щоб запобігти неминучій біді.