Телеведуча Катерина Варнава, яка з перших днів засудила війну в Україні, заявивши, що їй соромно за тих людей, які радіють вторгненню військ росії, та заявила, що розчарована тими подіями, які відбуваються на тлі війни.

Варто сказати, що свою промову Катерина розмістила на соціальній сторінці в Instagram. Імовірно, що з соціальними мережами росіянам прийдеться попрощатися. Адже стало відомо, що компанія META, відгалуженням якої є Instagram, російська влада визнала екстремістською організацією.

"Мені нині складно вичерпно висловлюватися в конкретних словах і емоціях, тому що за недавній дуже короткий проміжок часу, було прийнято низку законів, що не дозволяє повною мірою ділитися своїми думками... на превеликий мій жаль", - розпочала вона.

Телеведуча зазначила, що деяким людям у рф приносить неймовірну радість те, що йде безліч міжнародних компаній, люди залишаються без роботи, яка кількість людей залишаються без роботи, і має начебто мати першорядну важливість.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Також вона зазначила, що через санкції страждають Благодійні фонди, які були спрямовані на те, щоб допомагати дітям, які потребують нашої підтримки. З відключенням електронних систем оплати збір коштів на лікування став непосильним.

"Я б із задоволенням попрощалася з тими, хто був зі мною весь цей чудовий час, це для мене шматочок життя. Але це все абсолютна дрібниця, в порівнянні з тим, що зараз відбувається щохвилини, кожен день", - написала Варнава.

Її підтримали українські блогери, які подякували, що вона не висловлюючи таки висловила свою позицію. Даша Атсафьєва, Слава Камінська, Натела Крапівіна, та багато інших адекватних людей прокоментували пост Каті.

Нагадаємо, раніше Росія визнала Facebook і Instagram екстремістськими, але блогерів судити не захотіли.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кароль виступила в Польщі з 7-річною дівчинкою з київського бомбосховища

Також "Знай.ua" писав, що Макаревич заявив, що путін перевершив Гітлера та перетворив країну на Четвертий Рейх.