Стало відомо про те, що відома українська співачка Тіна Кароль заспівала разом з 7-річною дівчинкою Амелією на благодійному концерті в Польщі.

У неділю, 20 березня артистка і ще ряд відомих музикантів виступили на наймасштабнішому концерті в історії Польщі на підтримку України. Його транслювали відразу в 40 країнах світу, включаючи Україну.

Всі 10 тисяч квитків були вмить розкуплені, а під час трансляції у глядачів була можливість відправляти спеціальні повідомлення. Всі кошти були спрямовані на допомогу ЗСУ.

Крім Тіни Кароль на концерті була присутня і Jerry Heil. Вони спільною допомогою зібрали понад 2 мільйони злотих, а це практично 14 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На концерті Тіна Кароль виконала пісні "Закрили твої очі" і "Україна - це ти". Останню - в дуеті з 7-річною Амелією Анісович. Дівчинка стала популярною в Інтернеті після Відео з київського бомбосховища, де вона виконує пісню з мультика"Холодне серце".

Виступи зворушили за душу кожного глядача, адже правда на боці України, а російська сторона продовжує руйнувати українські міста і мирних жителів.

"Польща, наша спільна справа-це перемога. Нас не зламати. Від щирого серця спасибі за те, що прийняли нас - низький уклін. We are a brave nation that will save the whole world", - сказала Тіна Кароль зі сцени.

Jerry Heil, яка їздить країнами та збирає кошти для ЗСУ та переселенців заспівала "Гімн Молоді".

Нагадаємо, що Оля Полякова звернулася до Білорусі, щоб запобігти неминучій біді

Раніше повідомлялося, що Наталя Могилевська оплакала змучений війною Маріуполь

Також, Оля Цибульська поділилася несамовитими думками дітей під час війни в Україні