Наталя Могилевська закликала білорусів не погоджуватися на війну в Україні, то пригрозила сучасною армією та зброєю зі всього світу.

У своєму Instagram Наталя розмістила відеозвернення до білоруського народу. Вона закликала не йти на війну, та пообіцяла, що в інакшому випадку, ця війна буде швидкою, і вражда закладеться на століття.

"Білоруси, не йдіть воювати в Україну. Це буде ганьбою для вашої країни. Українська армія дуже сильна, нас підтримує весь світ. Ми вб'ємо кожного, хто зайде на нашу територію зі зброєю в руках! Вас не чекають тут ні слава, ні гроші. Тільки порожні братські могили, в яких вас не знайдуть ваші матері і діти", - заявила співачка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нещодавно стало відомо, що білоруські дипломати залишили територію нашої країни. Це стало приводом для побоювання, що білоруська армія все таки стане на бік путіна та почне другий фронт війни.

Солдати путіна вже досить втомилися, а деякі просто втекли, через марні очікування на ротацію. Однак, їх все ще досить багато, і вони продовжують нищити українські міста і людей, включаючи дітей та жінок.

Нагадаємо, раніше Наталя Могилевська оплакала змучений війною Маріуполь

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова звернулася до білорусів, щоб запобігти неминучій біді.

Також "Знай.ua" писав, що як прості люди безстрашно виганяють російських окупантів з рідної землі.