Учасниця популярного шоу "Холостяк" і українська блогерка Юлія Бельченко (Зайка) показала, як допомагає переселенцям та військовим ЗСУ.

Про це вона розповіла на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram у розділі stories.

Юля Бельченко розповіла, що у школі ще працювала її мама, зараз поселилися переселенці. Саме тому вона вирішила разом з нею принесли для українців їжу та солодощі.

Скріншот stories Юлії Бельченко
Скріншот stories Юлії Бельченко

"Там зараз перебуває 240 біженців з Київської області. Ми зібрали черговий продуктовий кошик. Також знайшли ще гарну тканину для плетіння масківних сіток на танк", - розповіла Юля Бельченко.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Окрім цього Юля Бельченко разом з мамою вирішила допомогти ЗСУ. Вони знайшли тканини для маскування та долучилися до плетіння сіток.

Скріншот stories Юлії Бельченко
Скріншот stories Юлії Бельченко

Варто нагадати, що 24 лютого РФ рано вранці увірвалася в Україну. Противник почав бомбити військові об'єкти, а потім атакував і мирні населені пункти, зокрема, Київ, Харків і Маріуполь. Після цього президент України Володимир Зеленський запровадив на території країни воєнний стан після чого українці почали чинити потужний супротив окупанту.

Нагадаємо, Юля "Зайка" з шоу "Холостяк" розповіла, як змінилося життя українців у період війни: "Хочеться дихати на повні груди". Юля Бельченко розповіла, що зараз для українців найголовніше

Раніше Знай писав, колишній Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу підтримав українських емігрантів, підготував нічліг і смачну вечерю: "наші серця широкі"

Також Знай повідомляв, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" закликав росіян до мітингів - їх ОМОН все одно в Україні. Рішення заблокувати Facebook має бути останньою краплею