33-річний український боксер Василь Ломаченко має величезну аудиторію шанувальників у соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать майже два мільйони людей.

Зараз боксер вирішив показати своїй аудиторії, чим він вважає за краще обідати.

Так, у Ломаченка у величезній тарілці можна побачити червоний перець та качан кукурудзи, які були приготовлені на грилі і величезний шматок стейка, який, швидше за все, був приготований таким же способом, що і овочі.

"Смачного", "унікальний міф у світі боксу", "не можу дочекатися, щоб побачити тебе знову в дії", " Ломаченко кращий😍"," король усього світу🔥 🙌", " смачного! У житті все повинно бути красиво️️", "Чемпіон💪", "це не столовий ніж😂", " Стейк для чемпіона! Бийся як чемпіон, їж як чемпіон! 👍 ", "Вася красава", " шматок м'яса... Все правильно, все добре", - писали в коментарях шанувальники.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ломаченко після бою з Лопесом ліг під ніж хірурга - 12 раундів практично з однією рукою: "відколов шматок..." Василь Ломаченко після поразки від американця Теофімо Лопеса переніс операцію. Виявилося, що перед боєм Лома отримав травму плеча, відколів хрящ, про що ніхто з команди боксера не підозрював.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Важкоатлет Олександр Усик побився з кумом Василем Ломаченком: "дівчинці не можна бити мужика". Олександр Усик влаштував поєдинок з Василем Ломаченком поза боксерським рингом

Також «Знай.иа " писав, що Боксер-чемпіон Василь Ломаченко підкорив українок майже голий, в одних мокрих трусах. Кілька днів тому Ломаченко опублікував цікаве відео в соціальній мережі Instagram.