Український боксер Василь Ломаченко продовжує інтенсивну підготовку до бою з американцем Теофімо Лопесом. Для цього він вже прибув у США, і навіть встиг підписати контракт зі своїм довгоочікуваним супротивником.

Читайте Знай в Google News!

Фото з останніх тренувань Ломаченко поділився на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

На оприлюднених кадрах "Лома" з усіх сил б'є по боксерському мішку, а також стоїть на ринзі. На фото біля мішка вираз обличчя боксера особливо емоційний — схоже, що він сповнений люті.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Василь Ломаченко (14–1, 10 КО) — український професійний боксер, чемпіон світу в легкій вазі за версією асоціацій WBA, WBO, WBC. В українського чемпіона відсутній тільки один безперечно значущий чемпіонський пояс — IBF —, який належить якраз Лопесу. Теофімо за кар'єру провів 15 боїв, все виграв, з них 12 перемог – нокаутом.

Поєдинок між Ломаченком і Лопесом відбудеться в ніч з 17 на 18 жовтня. Ця інформація вже опублікована на порталі статистики BoxRec.

Про підписання остаточного контракту між Лопесом і Ломаченком стало відомо на днях. У соціальній мережі Twitter навіть виклали фото спортсменів, які ставили свої підписи на відповідних документах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лопес відмовився битися з Ломаченком: справа не в боягузтві.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ломаченко показав, як готується до бою на березі моря

Також Знай.uа писав, Ломаченко обеззброїв Лопеса сонячною посмішкою