Українська співачка, екс-солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка нещодавно повідомила про своє розставання з чоловіком Володимиром Дантесом, поділилася новими моментами свого життя.

Відповідний пост вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instagram, відкриваючи завісу над моментами творчого та особистого життя.

Дорофєєва привітала з Днем народження українського телеведучого, шоумена Андрія Шабанова.

«У мене сьогодні День Народження. Хотілося б, щоб в цей день кожен з нас тримав в руках свій робочий інструмент. Ту саму штуку, яка дає можливість нам годувати наші сім'ї. Для когось це комп'ютерна миша, для когось олівець, для когось кухонний ніж, для когось шпатель, для когось фотоапарат, для когось музичний інструмент, а для когось, як для мене, мікрофон»,-пише сам іменинник.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Він додає, що життя, на жаль, розпорядилося інакше.

«Ми тримаємо в руках зброю, коробки з гуманітарною допомогою, сидимо за рулями автомобілів, які доставляють життєво-необхідне у важкодоступні регіони країни», - зазначає він.

«Андрюша! З Днем народження тебе і спасибі за твої хороші справи!", - привітала його співачка в сторіс.

Нагадаємо, що Олег Скрипка записав новий кліп у підвалі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Борис Джонсон планує приїхати до Києва на зустріч із Зеленським.

Крім того, "Дуже не любить росіян": Володимир Дантес показав, як у Харківській області "зупинили" ракету окупантів.