Олексій Потапенко спробував в черговий раз достукатися до росіян, пояснивши, що в Україні немає і ніколи не було нацистів, а Путін сам встановлює нацистський режим в рф. Своїми думками він поділився в instagram.

Олексій Потапенко заявив, що Україна - демократична країна. У неї є свої недоліки і проблеми, але, як і в будь-якої молодої країни, що розвиваються в цьому напрямку, це нормально. Водночас в Україні немає і ніколи не було нацистів. Всі подібні заяви служать виправданням вторгнення в Україну для Путіна.

Олексій Потапенко. Фото: скрін youtube
Олексій Потапенко. Фото: скрін youtube

"Усвідомлення для росіян настане дуже повільно, а для деяких взагалі не настане....але основні тези: Україна демократія, молода і розвивається, у нас, як і в будь-якій демократії є більшість і меншість, та в меншості у нас є націоналісти, як і в будь-якій нормальній європейській країні, їх партії навіть не проходять до парламенту, але нацисти - це не про Україну! Все це перебільшено і зрежисовано для ВАС, що б виправдати вторгнення на чужу територію! ПРЕЗИДЕНТ у НАС етнічний єврей, я ПИШУ вам цей ПОСТ російською мовою!!! А тепер уважно послухайте про ознаки фашистської держави ... та це складно прийняти .. нам було нестерпно складно усвідомити, що Росія напала на Україну!",- написав Потап.

Виконавчо зазначив, що українці і росіяни вже ніколи не будуть спілкуватися і мати спільну культуру, проте він зізнався, що дуже бажає їм кращого життя і закликав боротися проти путінського режиму.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Звичайно ми вже ніколи не будемо дружити і спілкуватися, слухати вашу музику і дивитися ваші фільми, ходити на ваші вистави і читати ваші книги, але ... я завжди буду поглядати, змогли Ви підняти голову з того бруду в яку Вас втоптує армійський чобіт Путлерівської армії... Вас так багато і ви такі безпорадні ...а нас так мало і ми такі безстрашні!",- зазначив артист.

Раніше Знай писав, Анастасія Приходько "об'єдналася" з президентом, щоб показати правду про війну в Україні:"одні сльози".

Також ми писали, Вікторія Ткач під російськими обстрілами вивезла з України свій головний "скарб": "Мамочко, мені страшно!"

Нагадаємо, Василь Ломаченко відмовився від бою з чемпіоном світу Джоржем Камбососою: продовжуватиме захищати країну.