20 березня в польському місті Лодзь відбувся масштабний благодійний концерт "Разом з Україною". На ньому виступило чимало польських зірок, і зокрема українська попдіва Тіна Кароль, яка виконала кілька пісень.

Уривком її виступу поділилися в соціальній мережі ТікТок на сторінці "аreunov".

Фото: radiolodz.pl
Фото: radiolodz.pl

Тіна Кароль разом зі своїми польськими колегами виступила на Atlas Arena в Лодзі. Вона відкрила концерт разом з українкою Амелією Анісович і заспівала свій хіт "Україна – це ти".

Тіна Кароль, скріншот з відео
Тіна Кароль, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Окремо співачка виконала композицію "Закрили твої очі". Під час виступу Кароль позаду на екрані показували назви українських міст, які постраждали від окупантів. Для виступу знаменитість одягла білу сукню, а у неї на грудях виднівся кривавий слід від пострілу.

Тина Кароль, скриншот из видео
Тина Кароль, скриншот из видео

Також на заході виступила Jerry Heil, яка їздить країнами та збирає кошти для ЗСУ та переселенців. Артистка заспівала "Гімн молоді".

Варто відзначити, що цей концерт транслювали в Польщі, Україні та ще в 50 країнах. Глядачі надсилали SMS-повідомлення, кошти за які передали фонду підтримки України. Повідомляється, що вдалося зібрати 44 мільйони гривень.

@areunov

Сейчас в Лодзе проходит концерт в поддержку Украины, транслируется на 50 стран мира и все деньги продаж уйдут на поддержку Украины #тинакароль #украина #tinakarol #ukriane #poland #lodz #польша #лодзь @Тина Кароль

♬ original sound - 🎪

Нагадавши, Слава Камінська " охомутала "Арестовича, промінявши на нього сім'ю:"Дівчатка, не сваріться".Співачка повеселила українців кумедними кадрами з улюбленцем українців

Раніше Знай писав, Анастасія Приходько " об'єдналася "з президентом, щоб показати правду про війну в Україні:"одні сльози".

Також Знай повідомляв, Вікторію Булітко з "Дизель шоу" розлютив новий маячня росіян, від якого плавляться мізки: "зовсім з глузду з'їхали"