Відома блогерка, переможниця "Холостяка" Даша Квіткова, після того, як перебралася у безпечний куточок України розповіла про спокійний день, у той час, як на передовій бомбарду.ть міста та знищують людей.

Дівчина розмістила в своєму Instagram декілька сторіс, на яких розповіла, що відчула прогулюючись з сином по парку.

"Це дуже дивне відчуття, коли ти можеш випити кави та прогулятися в парку, коли дитина спить у візочку. Я не уявляла, що можна так швидко зруйнувати спокій зсередини", - написала Квіткова.

Також вона розповіла, що допомагає у волонтерському центрі, і вдячна Богові за свого синочка, він росте і дуже енергійний.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Даша захоплюється дівчатами, які знаходять в собі сили фарбуватися, та гарно виглядати у такий час. Адже у неї самої бракує сил навіть знайти собі інший, крім спортивного костюма, одяг.

Також Даша моніторить ситуацію в Україні та показує кадри обстрілів Києва, Херсону, Маріуполя та інших міст України.

"Я знаю і бачу, що багато просить мене виставляти побільше життя. Але я, чесно, навіть життя не бачу". Вона підкреслила, що крім того, щоб моніторить новини, волонтерить та готує — на більше часу не вистачає.

Нагадаємо, раніше Юля "Зайка" зізналася, звідки черпає сили після "Холостяка" на війні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дарія Квіткова показала, як розважає маленького сина, доки Добринін захищає Україну.

Також "Знай.ua" писав, що Дарія Квіткова похвалилася підрослим сином, копія Добриніна.