Голлівудська акторка з українським корінням Віра Фарміґа прочитала уривок вірша Василя Симоненка "Люди – прекрасні".

Відео акторка опублікувала у своєму Instagram. Батько, та бабуся з дідусем приїхали у Сполучені Штати з України. Актриса завжди підтримувала українців, вона неодноразова заявляла, що пишається своїм українським корінням та всією українською нацією.

Чудові ряжки Симоненка, щемко відгукуються в серці кожного, хто їх чує та читає, адже поет був надзвичайно талановитим: "Люди – прекрасні./Земля – мов казка, /Кращого сонця ніде нема/Воскресайте, камінні душі, /Розчиняйте серця і чоло, / Щоб не сказали / Про вас грядущі:/ їх на землі не було/"...

Далі Віра перейшла на англійську та заявила, що весь світ відкрив серця і душі перед Україною.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Ми чуємо вас. І ми солідарні з вами. Україна – чудова та вільна, І ми солідарні з вами. Ви захищаєте прекрасну землю, боретеся і щодня повстаєте проти зла",– сказала акторка.

Раніше Віра розмістила заставку з документального повнометражного фільму "Зима у вогні: боротьба України за свободу",

Вона порадила своїм прихильникам переглянути його, підкресливши, що фільм номінований на премію Оскар, на netflix зараз.

"Глибоко надихає незламний дух єдності України та протистояння левиного серця за свою свободу та незалежність. Це дасть вам розуміння історії та контекст того, що відбувається в Україні тепер" - зазначила акторка.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль з "пораненням" просто в серце продовжила співати заради України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", потенційний наречений Наді Дорофєєвої Позитив втратив дорогу людину на війні.

Також "Знай.ua" писав, що жовто-блакитний Олег Скрипка став оракулом та передбачив українцям щасливе майбутнє.